دسته بندی

بنتونیت و مواد کاهنده مقاومت زمین | قیمت و خرید آنلاین همراه با ارسال فوری

کالاهای موجود
مشاهده فیلترها

بنتونیت‌ها

بنتونیت به خاک‌هایی گفته می‌شود که با یک ماده شیمیایی تغییراتی در آن به وجود می‌آورند. در این مقاله قصد داریم در مورد بنتونیت‌ها صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

خرید بنتونیت

مواد کاهنده مقاومت زمین بنتونیت چیست؟

مواد کاهنده بنتونیت سنگی رسی با خاصیت ویژه‌ای همراه است که برای سیستم آرتینگ و چاه ارت است. این مواد دارای ذرات با اندازه بسیار ریزتر، حتی ریزتر از 40 میکرون و سطح تماس خیلی زیاد است که قابلیت جذب آب 5 الی 8 برابر وزن اولیه خود و افزایش اندازه و حجم تا 13 برابر حجم خشک را دارا است. رنگ این سنگ در حالت هوا زده سبز روشن و سبز مایل به زرد است و ترک‌هایی مثل ترک‌های موم سفت در آن موجود است. فعال‌سازی بنتونیت ها بیشتر با استفاده از محلول آب نمک برای تعویض یون‌های کلسیم با سدیم است که این عمل خاصیت تورمی و تعلیق پذیری بنتونیت ها افزایش پیدا می‌کند. طبق استانداردهای بین‌المللی به منظور حفاظت از جان انسان‌ها و کاربرد مناسب سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی، اجرای سیستم هم پتانسیل و ایجاد شبکه زمین گسترده و واحد در یک سایت و اتصال تمامی اجزای فلزی منصوب به آن ضروری است.

چرا به مواد کاهنده ارت نیاز داریم؟

سیستم آرتینگ در زمین‌های سنگلاخی یا دارای آهک و مواد مشابه آن که باعث افزایش مقاومت الکترونیکی زمین می‌شود، به‌خوبی اجرا نمی‌شود. به همین دلیل، برای کاهش مقاومت الکتریکی زمین از مواد کاهنده مقاومت زمین استفاده می‌کنند. درگذشته‌های دور برای کاهش مقاومت زمین از ترکیباتی مانند نمک و زغال استفاده می‌شد. بعدها با توجه به عدم پایداری و خسارات زیست‌ محیطی که این روش داشت به‌مرور قدیمی شده و جایگزین بهتری از سوی مهندسان ارائه شد.

عوامل موثر بر مقاومت زمین چیست؟

اگر خاک مقاومت بالایی داشته باشد و الکترود زمین برای جبران این امر به‌اندازه کافی مناسب نباشد، باعث می‌شود اتلاف جریان الکتریکی از سیستم عبور کند و منجر به ایجاد ولتاژ بالاتر در سیستم زمین خواهد شد. سیستم‌های زمین مسیر مقاومت کم یا جریان‌های عادی در زمین را فراهم می‌کند. همچنین کاهش مقاومت الکترود زمین برای کاهش مقاومت خاک کافی نیست و کاهش مقاومت خاک در اطراف الکترودها می‌تواند به دست‌یابی به مقاومت کافی در برابر زمین کمک کند.

بنتونیت های متورم و غیر متورم؟

بنتونیت های متورم به بنتونیت هایی معروف اند که در آن کانی بنتونیت سدیم میزان جذب یونی، شکل پذیری، انبساط و انقباض از انواع کلسیم‌دار آن بیشتر است. ابعاد شبکه بنتونیت سدیم و کلسیم‌دار از 6.9 آنگستروم در حالت معمولی به 20 آنگستروم در صورتی که رطوبت محیط صد در صد باشد، افزایش پیدا می‌کند. بنتونیت های متورم یا بنتونیت سدیم دار می‌توانند چندین برابر حجم معمولی خود آب جذب کنند و منبسط شوند سپس شکل آن‌ها به حالت ژله ای، پلاستیکی و چسبندگی تغییر پیدا می‌کند.

عکس بنتونیت‌ها را چطور ببینیم؟

برای دیدن عکس‌های بنتونیت‌ها می‌توان به سایت‌های مختلف دراینترنت مراجعه کرد. بسیاری از سایت‌های موجود دراینترنت این عکس‌ها را ارائه می‌دهند. می‌توانید با جستجوی نام بنتونیت در اینترنت در قسمت تصاویر گوگل تمامی عکس‌های موجود از این محصول را مشاهده کنیم. این عکس‌ها را همین‌طور می‌توان ذخیره نیز کرد تا برای بار دوم احتیاج به جستجو نباشد.

سوالات متداول

  1. انواع بنتونیت ها از دیدگاه صنعتی؟ از انواع بنتونیت ها از دیدگاه صنعتی می‌توان به بنتونیت های سدیم دار، بنتونیت های جانشینی توسط سدیم، بنتونیت های کلسیم‌دار، بنتونیت های آرگانوفیل و بنتونیت های فعال شده توسط اسید نام برد.
  2. قیمت بنتونیت‌ها چقدر است؟ قیمت بنتونیت‌ها با توجه به میزان مورد استفاده شما از صد و پنجاه و پنج هزار تومان شروع می‌شود و با افزایش میزان مورد استفاده شما حجم آن و قیمت آن بیشتر می‌شود. البته که هریک از بنتونیت‌ها خاصیت‌های ویژه‌ای دارند که با توجه به کاربرد آن‌ها باید از آن‌ها استفاده کرد.

خرید بنتونیت

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید