دسته بندی

رادیاتور پره ای

کالاهای موجود
مشاهده فیلترها

رادیاتور پره ای

رادیاتور پره ای یکی از انواع رادیاتورهایی است که برای تأمین گرمای خانه کاربرد دارد. این محصول پرطرفدار اکنون جایگزینی برای موتورخانه‌ها و سیستم‌های حرارتی پردردسر شده است. نصب رادیاتور پره‌ای تنها یک بار انجام می‌شود و تا سالها می‌توانید از آن استفاده کنید. به طور کلی رادیاتور یا همان شوفاژ با چرخش آب گرم قادر است فضای محیط داخلی ساختمان را به خوبی گرم کند. در ادامه با نید صنعت همراه شوید تا بیشتر شما را با رادیاتور پره ای، کاربرد، مزیت‌ها و معایب آن آشنا کنیم.

 

رادیاتور پره ای چیست؟

شوفاژ پره‌ای یکی از ارزان‌ترین و کارآمدترین روش‌ها برای گرم کردن ساختمان است. این محصول می‌تواند آب گرم را از ناحیه پکیج دریافت کند و بعد گرمای آب را به فضای محیط برساند. سپس سرمای محیط را گرفته و دوباره به سمت پکیج روانه می‌کند تا گرم شود.

در داخل رادیاتورهای پره‌ای لوله‌هایی وجود دارد که آب گرم در آن جریان پیدا می‌کند. آب گرم از یک سمت وارد رادیاتور می‌شود و گرمای آن به سمت محیط می‌رود. سپس آب سرد می‌شود و از سمت دیگر شوفاژ به طرف پکیج حرکت می‌کند. این جریان تا زمانی که شوفاژ روشن باشد، ادامه پیدا می‌کند. در واقع آب در یک سیستم یکپارچه به نام رادیاتور در حرکت است تا بتواند محیط خانه شما را گرم کند.

عملکرد اصلی رادیاتور پره‌ای برای گرم کردن خانه، جابجا کردن گرما با سرماست. در این سیستم هیچ مواد آلاینده‌ای وارد محیط نمی‌شود.

شوفاژ پره ای چطور کار می‌کند؟

به طور کلی ما دو نوع اساسی شوفاژ یا رادیاتور روبرو هستیم: رادیاتورهای پره‌ای و رادیاتورهای پانلی. رادیاتورهای پره‌ای با سرعت بیشتری فضای محیط را گرم می‌کنند.

این محصول قادر است آب گرم یا بخار گرم را در لوله‌ها بچرخاند و بعد گرمای آن را به سمت محیط بفرستد. شوفاژها را از فلزاتی می‌سازند که رسانای خوبی برای گرما باشد و در عین حال زنگ نزند. آلیاژ آلومینیوم یکی از رایج‌ترین فلزاتی است که برای ساخت رادیاتورها استفاده می‌شود. همچنین از فولاد نیز برای ساخت این محصولات گرمایشی استفاده می‌کنند.

از آنجایی که فولاد قدرت بالایی برای انتقال گرما به محیط را دارد، فضای داخلی ساختمان و قسمتی که رادیاتور در آن نصب شده است، خیلی زود گرم می‌شود.

رادیاتور از فلز ساخته شده است، زیرا یک هدایتگر عالی برای گرما است، آب گرم یا بخار از طریق رادیاتور حرکت می کند و بقیه قسمت ها به طور طبیعی در طول زمان حرارت می یابند.

خرید شوفاژ پره ای

 

چرا شوفاژ را در زیر پنجره نصب می‌کنند؟

همه انواع شوفاژ و از جمله شوفاژ‌های پره‌ای را در زیر پنجره نصب می‌کنند. شاید بپرسید دلیل این کار چیست؟ این کار براساس اصول مهندسی ساختمان صورت می‌گیرد. زیرا همیشه دمای محیط نزدیک شوفاژ گرم‌تر است و جاهایی مثل نزدیک پنجره سرد می‌ماند. برای همین سردترین قسمت اتاق را برای نصب رادیاتور پره ای یا سایر رادیاتورها درنظر می‌گیرند. زیرا با کمک نیروی شناوری هوای گرم، از ورود هوای سرد به داخل محیط جلوگیری می‌کند.

با این حساب برای اینکه توزیع دما و جبران کسری تابش گرما در اتاق بهتر و سریع‌تر انجام شود، رادیاتورها را در زیر پنجره‌ها نصب می‌کنند. البته باید اندازه رادیاتور به اندازه عرض پنجره باشد تا به طور کامل از ورود هوای سرد جلوگیری کند.

 ساختاری شوفاژهای پره‌ای چگونه است؟

چیزی که ما از شوفاژها می‌بینیم یک سیستم فلزی مستطیلی است که به رنگ سفید، طوسی یا کرمی بر روی دیوار و نزدیک پنجره نصب شده است. این سیستم گرمایشی در مصرف بهینه سوخت تاثیر زیادی دارد. از سوی دیگر گرما را بدون ایجاد مواد آلاینده از جمله گاز سمی منوکسیدکربن تولید می‌کند.

برای ساختن رادیاتورهای پره‌ای آلومینیوم خشک استفاده می‌کنند. این آلیاژ سبک است و به همین دلیل شما می‌توانید به راحتی رادیاتور را جابجا کنید. از سوی دیگر آلومینیوم فلزی رسانای خوبی برای انرژی گرمایی است و می‌تواند خیلی سریع خانه را گرم کند. مهم‌ترین مشخصه این شوفاژ، قابلیت تنظیم آن متناسب با محیط است.

رادیاتورهای پره‌ای حدود 100 تا 150 کیلوکالری گرمادهی کارآمد دارند و از نظر ظاهری هم زیبا و چشم‌نواز هستند.

قیمت شوفاژ پره ای

 

مزیت شوفاژ پره ای چیست؟

مهم‌ترین مزیت‌هایی که نصب این سیستم گرمایشی برای محیط خانه یا محل کار دارد، موارد زیر قابل بررسی است:

قابلیت تعمیر قسمتی از رادیاتور

یکی از مزیت‌ها و برتری‌های رادیاتور پره‌ای نسبت به سایر شوفاژهای بازار، قابلیت تعویض بخشی از آن است. تصور کنید تنها چند پره‌ای این شوفاژ آسیب ببیند و به تعویض نیاز داشته باشد. در این صورت نیاز نیست شما رادیاتور را تعویض کنید. بلکه با تعویض همان پره‌ معیوب می‌توانید آن را تعمیر کرده و دوباره از آن استفاده کنید.

زیبایی ظاهری

یکی از مزیت‌هایی که این نوع شوفاژ دارد، زیبایی ظاهری آن است. به طوری که می‌توانید روی شوفاژ هم یک استند قرار دهید و برای قرار دادن اشیاء تزئینی از قبیل قاب عکس، گلدان و ... استفاده کنید. البته توصیه می‌کنیم. برای فصول گرم سال از این وسایل برای زیباتر کردن خانه استفاده کنید. همچنین از شوفاژ پره‌ای می‌توانید برای خشک کردن لباس و حوله‌ها هم استفاده کنید.

سبک و قابل حمل بودن

یکی دیگر از مزیت‌هایی که رادیاتورهای پره‌ای دارند، سبک و قابل حمل بودن است. همانطور که گفتیم این محصول را از آلیاژ آلومینیوم خشک می‌سازند که بسیار سبک است. در عین حال آلومینیوم آلیاژی ضدزنگ حساب می‌شود که تا سالها کار می‌کند و دچار پوسیدگی نمی‌شود. بنابراین تا حدودی نیز مقرون به صرفه است.

خرید شوفاژ پره ای

 

تأمین گرمای پاک و ایمن

یکی از مزیت‌هایی که این سیستم گرمایشی نسبت به بخاری، هیتر و یا شومینه دارد، تأمین گرما بدون تولید گاز سمی است. اگر در خانه سالمند یا افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی زندگی کنند، هیچ مشکلی از بابت خفگی یا تولید گاز سمی وجود ندارد. از سوی دیگر تا حدودی هم رطوبت اتاق را تأمین می‌کند که قطعا برای کودکان مناسب‌تر است.

قابلیت انتخاب اندازه متناسب با محیط

در بازار محصولات متنوعی وجود دارد. شما می‌توانید رادیاتور پره ای را متناسب با اندازه محیط تهیه کنید. برای اتاق‌های بزرگ از رادیاتورهایی با پره‌های بیشتر و برای اتاق‌های کوچک هم رادیاتور کوچکتر را انتخاب کنید. البته ناگفته نماند که کوچک بودن رادیاتور به معنای این نیست که قدرت گرم کردن خانه را ندارد. بلکه در هر صورت خانه گرم می‌شود. اما رادیاتورهای بزرگتر سریع‌تر محیط را گرم می‌کنند. از سوی دیگر برای قسمت زیر پنجره باید رادیاتور به اندازه عرض پنجره باشد تا از ورود سرما به اتاق جلوگیری کند.

قابلیت مدیریت مستقل رادیاتور پره ای

یکی از ویژگی‌های نصب رادیاتور برای خانه این است که در هر اتاق می‌توان آن را تنظیم کرد. بر روی آن سوپاپی قرار داده شده است که می‌توانید رادیاتور را کم، زیاد، روشن یا خاموش کنید. بنابراین نگرانی از بابت اینکه قادر به تنظیم این سیستم گرمایشی نباشید، وجود ندارد.

صرفه‌جویی در مصرف انرژی و هزینه

یکی دیگر از مزیت‌های استفاده از شوفاژ پره ای کاهش هزینه‌های مصرف سوخت است. زیرا این سیستم گرمایشی به طول یکنواخت اتاق‌ را گرم می‌کند. در سایر سیستم‌های گرمایشی مثل بخاری فقط قسمتی که نزدیک به بخاری گرم و قسمت‌های دور از آن سرد می‌ماند. بنابراین مجبورید حرارت آن را زیاد کنید که در این صورت هزینه‌های مصرف سوخت بالا می‌رود. اما رادیاتور پره‌ای را می‌توانید در زیر پنجره نصب کنید که از ورود سرما هم جلوگیری می‌کند.

شوفاز پره ای

 

آیا رادیاتور پره‌ای با بخار کار می‌کند؟

در گذشته بیشتر رادیاتورها با بخار کار می‌کردند که البته امروزه هم کاربرد دارند. رادیاتورهای پره‌ای بخار به یک بویلر یا دیگ متصل شده‌اند. این قطعه آب را گرم و به بخار تبدیل می‌کند. بعد بخار به وسیله لوله‌های عمودی به سمت رادیاتور حرکت می‌کند. سپس گرمای بخار به سمت اتاق می‌رود و سرمای اتاق را می‌گیرد. سرما قادر است بخار را به آب تبدیل کند. حالا این آب دوباره از سمت دیگر رادیاتور به طرف بویلر حرکت می‌کند تا گرم و به بخار تبدیل شود.

این چرخه بخار و تبدیل شدن به آب تا گرم شدن خانه ادامه دارد.

معایب رادیاتور پره ای چیست؟

اگرچه استفاده از رادیاتورهای پره‌ای مزیت‌های بی‌شماری را به همراه دارد. اما خوب است در مورد معایب آن‌ها هم اطلاعاتی داشته باشید. از جمله معایب شوفاژ پره ای باید به نصب در فضای زیاد اشاره کنیم. در واقع این نوع شوفاژ را باید در اتاق‌های بزرگ نصب کنید و برای اتاق‌های کوچک توصیه نمی‌شود.

یکی دیگر از معایب آن‌ها، مشکل بودن نصب است که اگر در کار خود متخصص نباشید احتمال شکستگی یا لب پر شدن وجود دارد. توجه داشته باشید آلیاژ آلومینیوم با مس همخوانی ندارد. بنابراین اگر از پکیج استفاده می‌کنید که قطعا با آلیاژ مس کار می‌کند، این نوع رادیاتور را به شما پیشنهاد نمی‌دهیم.

فروضش شوفاژ پره ای

 

صحبت آخر

رادیاتور‌های پره ای یکی از بهترین سیستم‌های گرمایشی هستند که گرمای پاک و بدون آلاینده‌ها را تولید می‌کنند. این محصول را می‌توانید یک بار برای همیشه نصب و از آن تا سالها استفاده کنید. صرفه‌جویی در هزینه‌ها، امکان مدیریت مستقل رادیاتور برای هر اتاق و سبک بودن از مزیت‌های این نوع رادیاتور است. اما از معایب آن نیز غافل نشوید. امیدواریم با خواندن این مطلب پاسخ سوالات خود را دریافت کرده باشید. هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارید با ما درمیان بگذارید.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید