تایمر و تایم سوییچ
-
رله تایمر دو زمانه تکرار کننده، ثانیه و دقیقه صانت الکترونیک مدل STF-S/M۴۰۷,۴۰۰ تومان۴۲۰,۰۰۰٪3امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر دیجیتال 8 پایه سوکتی (48×48) میکرومکس الکترونیک مدل DT-104۷۵۸,۲۵۲ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر تاخیر در وصل مینیاتوری برنا الکترونیک۴۶۴,۱۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر ذخیره دار دیجیتالی دو کاناله پارس فانال مدل PFTD-812۱,۸۴۵,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر تابلویی مولتی رنج مولتی ولت با سوکت پارس فانال مدل PFTH3-A8۱,۰۶۴,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر تابلویی ذخیره دار 15 دقیقه ای پارس فانال مدل PFTS-189۱,۱۸۱,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر تابلویی ذخیره دار 30 دقیقه ای پارس فانال مدل PFTS-30M۱,۱۲۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
رله تایمر کتابی میکرومکس الکترونیک مدل KTB-T101۳۴۱,۷۴۸ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر ذخیره دار دیجیتالی هفتگی پارس فانال مدل PFTD-190۱,۲۶۷,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر تکرار کننده برنا الکترونیک۵۳۵,۵۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر تابلویی 60 ثانیه ای ستاره مثلث با سوکت پارس فانال مدل PFTAH3-60S۴۹۲,۱۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر راه پله پارس فانال مدل PFSS-18E۶۱۸,۵۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر دو زمانه پارس فانال مدل PFT3P-R۱,۰۰۴,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر دو شاخه 24 ساعته پارس فانال مدل PFTG-28۴۶۲,۷۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
رله الکترونیکی تایمر راه پله صانت الکترونیک مدل SLS۱۹۴,۰۰۰ تومان۲۰۰,۰۰۰٪3امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر تابلویی ذخیره دار 15 دقیقه ای پارس فانال مدل PFTS-388۹۹۹,۴۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
تایمر تاخیر در وصل برنا الکترونیک مدل DOT۴۴۱,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر ستاره- مثلث شیوا امواج۵۹۶,۷۳۱ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
-
تایمر ذخیره دار دیجیتالی یک کاناله پارس فانال مدل PFTD-810۱,۶۶۴,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 300
-
مولتی تایمر دیجیتال شیوا امواج۹۴۶,۵۳۸ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۱۷
رله زمانی )رله تایمر دار)
تبدیل یک ورودی الکتریکی کوچک به خروجی با جریان بالا کار ساده ای نیست، اما این کار برای کارکرد موثر طیف گسترده ای از تجهیزات و وسایل الکتریکی استاندارد ضروری است. بسیاری از مدارها با استفاده از رله های موجود در انواع تجهیزات الکترونیکی، این تبدیل ها را به دست می آورند.رله ها کلیدهای الکتریکی هستند که از الکترومغناطیس برای تبدیل محرک های الکتریکی کوچک به جریان های بزرگتر استفاده می کنند. این تبدیل ها زمانی اتفاق می افتند که ورودی های الکتریکی ، مغناطیسهای الکتریکی را فعال می کنند تا مدارهای موجود را تشکیل دهند یا آن ها را قطع کنند. با استفاده از ورودی های ضعیف برای تامین جریان های قوی تر، رله ها بسته به کاربرد مورد نظر، به طور موثری به عنوان کلید یا تقویت کننده برای مدار الکتریکی عمل می کنند. رله زمانی یا رله تایمر دار، ترکیبی از یک رله خروجی الکترومکانیکی و یک مدار کنترل است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
رله تایمر دار چیست؟
رله زمانی یا رله تایمر دار یکی از انواع رله ها است که به دنبال روشن شدن سیم پیچ خود، وضعیت کنتاکت های خود را به صورت دوره ای تغییر می دهد. معمولاً، دوره زمانی که در طی آن کنتاکت ها بسته یا باز می مانند، از بیرون قابل تنظیم است که این دوره می تواند از چند میلی ثانیه تا چند صد ساعت متغیر باشد. تعداد کنتاکت های کنترل شده و دوره در مدار رله به طراحی تایمر بستگی دارد. رله های تایمر دار می توانند مکانیزم های پنوماتیک، حالت جامد یا موتور محور باشند. رله های تایمردار حالت جامد معمولاً در داخل به اصطلاح کنترلکننده های قابل برنامهریزی (PC) گنجانده می شوند، که می توان آنها را طوری برنامهریزی کرد که دوره دوچرخه سواری مورد نظر را به هر تعداد مخاطب بدهد.
تایم سوییچ چگونه کار می کند؟
اصل عملکرد رله های تایمر دار به شرح زیر است:
ابتدا ولتاژ تغذیه به رله تایمر اعمال می شود. دوم اینکه ریزپردازنده شروع به بوت شدن می کند. در مرحله بعد، ریزپردازنده اطلاعات را از رابط می خواند. رابط شامل امکانات مختلف تنظیم در جلوی تایمر است. در آنجا تابع زمان، محدوده زمانی و تنظیم دقیق زمان تاخیر مورد نظر باید از طریق کلیدهای چرخشی و پتانسیومترها تنظیم شود. در مرحله بعد، ریزپردازنده اطلاعات ورودی های کنترلی مانند ورودی کنترل را برای شروع تاخیر می خواند. این اطلاعات برای شروع عملیات تایمر است و "ضربه شروع" یا "ماشه" نامیده می شود. اکنون تایمر کار می کند. هنگامی که تأخیر زمانی انتخاب شده کامل شد، رله خروجی روشن/خاموش می شود. پس از روشن شدن رله خروجی، جریان بار مانند یک کنتاکتور، دستگاه متصل را تغذیه می کند.
انواع رله زمانی
رله های زمانی در هر شرایطی که نیاز به تغذیه قطعات برای مدت زمان مشخصی دارد یا زمانی که قطعه باید پس از تأخیر خاصی روشن یا خاموش شود مفید هستند. این رله ها دارای قابلیت تاخیر زمانی هستند که آنها را برای طیف وسیعی از کاربردهای مبتنی بر زمان مطلوب می کند. این دسته شامل چندین نوع رله تاخیر زمانی است که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند. اکثر رله های تاخیر زمانی را می توان به یکی از دو دسته کلی طبقه بندی کرد:
رله زمانی با تاخیر
این رله ها زمانی که ورودی اعمال می شود، شروع به زمانبندی می کنند و مدار دوم را پس از مدت زمان انتظار تنظیم شده تغذیه می کنند. این نوع از رله زمانی می تواند برای تلنبار کردن برق چندین مؤلفه، جلوگیری از نوسانات برق، یا برای برنامه هایی مانند آلارم و سیستم های هشدار استفاده شود.
رله زمانی بدون تاخیر
رله های زمانی بدون تاخیر،پس از روشن شدن ورودی منتظر یک ماشه هستند. هنگامی که ماشه حذف شد، خروجی روشن می شود و پس از تاخیر زمانی خاموش می شود. اعمال مجدد ماشه تاخیر را بازنشانی می کند. این رله ها میتوانند برای تامین انرژی دستگاه ها در فواصل زمانی مشخص، مانند چرخه های ماشین لباس شویی و خشک کن یا در وسایل بازی شهربازی استفاده شوند.
کاربرد رله زمانی
رله های زمانی یا تایمر دار به طور گسترده در کاربردهای صنعتی، سیستم های HVAC و خدمات ساختمان برای ارائه سوئیچینگ با تأخیر زمانی استفاده می شوند. به عنوان مثال برای راه اندازی یک موتور، کنترل یک بار الکتریکی. رله های زمانی برای نیازهای منطقی هدفمند نقش حیاتی دارند. نمونه رایجی که احتمالاً دیده اید در راهرو یا راه پله است که به ندرت استفاده می شود. ما نمی خواهیم چراغ به طور مداوم روشن بماند، بلکه می خواهیم به طور خودکار خاموش شود. بنابراین هنگامی که کلید چراغ فشار داده می شود، رله تاخیر زمانی نور را برای مدت زمان مشخصی روشن نگه می دارد. پس از اتمام این زمان، به طور خودکار برق نور را قطع می کند.
جمع بندی
همانطور که در این مقاله نیز به آن اشاره کردیم، رله های زمانی یا تایمر دار یکی از انواع رله ها هستند که کاربرد گسترده ای در صنعت الکترونیک دارند. این رله ها مانند سایر انواع رله ها وظیفه کنترل جریان را از طریق باز و بسته کردن کانتکت ها دارند اما در این باز و بسته کردن کانتکت ها در رله های تایمر دار به صورت کاملا اتوماتیک و بر پایه زمان انجام می شود.
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید