دسته بندی

دستگاه جوش و اینورتر جوشکاری

کالاهای موجود
مشاهده فیلترها

دستگاه جوش

 دستگاه جوش وسیله‌ای بسیار کارآمد برای اتصال قطعات به‌ویژه انواع فلزات است که در تولیدات صنعتی و خانگی توسط مهندسان و جوشکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس از انجام عملیات جوشکاری به وسیله دستگاه‌های جوش، اتصال دائم بین قطعات ایجاد می‌شود و امکان جداسازی آن‌ها وجود نخواهد داشت. این دستگاه‌ها در مدل‌های مختلفی از برندهای گوناگون از قبیل دستگاه جوش رونیکس، ادون،دستگاه جوش آروا، ، محک، توسن و... در بازار ایران موجود هستند که با پیشرفت تکنولوژی و اعمال تغییر در ساختار آن‌ها، عملکرد دستگاه‌های جوش نیز دارای طیف گسترده‌ای است. دستگاه‌های جوش به صورت لیزری، شیمیایی و الکتریکی طراحی و تولید می‌شوند که هر کدام برای کاربری‌های خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قطعات تشکیل دهنده دستگاه جوش

دستگاه‌های جوش انواع متفاوتی دارند و هر کدام از آن‌ها با توجه به کاری که انجام می‌دهند از اجزای گوناگونی تشکیل شده‌اند، اما در اغلب این دستگاه‌ها برخی از قطعات مشترک هستند. تمامی این دستگاه‌ها دارای یک برد الکترونیکی هستند که فرمان صادر شده از اپراتور را به سایر قطعات انتقال می‌دهد که موجب شروع و یا اتمام عملیات جوشکاری می‌گردد. بردهای الکترونیکی به‌کار رفته در دستگاه‌های جوش ساختمان پیچیده‌ای دارند و نمی‌توان از یک نوع برد در تمام آن‌ها استفاده نمود. به‌طور کلی هر دستگاه جوش شامل دو بخش قدرت و فرمان است که هرکدام از این بخش‌ها از قطعات مختلفی ساخته می‌شوند. از اجزای اصلی این بخش‌ها می‌توان به دیودها، خازن، ترانس، فیلتر، فن، کلیدهای پاور، منبع تغذیه، تنظیم سرعت و سیم جوش اشاره کرد.

دیود کار یکسوسازی را دستگاه‌های جوش انجام می‌دهد و جریان AC را به DC تبدیل می‌کند. نوع دیود و تعداد در قدرت دستگاه تاثیر بسیاری دارد. تعداد و ظرفیت خازن‌ها در این دستگاه‌ها متفاوت است و براساس طراحی اولیه دستگاه‌های جوش تعیین می‌شود. وجود فن در این دستگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و از آسیب به قطعات داخلی دستگاه جلوگیری می‌کند. منبع تغذیه در دستگاه جوش انرژی الکتریکی را از منبع انرژی دریافت کرده و جریان و فرکانس مناسب برای تغذیه بار را تامین می‌کند. وجود قطعات باکیفیت در دستگاه‌های جوشکاری تاثیر بسیاری در طول عمر و کارآیی این دستگاه‌ها دارد و درصورت استفاده از قطعات بی‌کیفیت و یا تقلبی، کارآیی دستگاه و کیفیت جوشکاری کاهش می‌یابد. از این‌رو، خرید دستگاه جوش باکیفیت از فروشگاه‌های معتبر اهمیت بسیاری دارد.

انواع دستگاه جوش

دستگاه جوش اعم از دستگاه جوش برق خانگی یا دستگاه جوش صنعتی با توجه به نوع کارکرد و تنوع در روش‌های جوشکاری متفاوت هستند که دستگاه جوش کاری نوع الکترود از پرکاربردترین انواع آن است که خود به دسته‌های دستگاه جوش ترانس، دستگاه جوش رکتیفایر، دستگاه جوش دارای دینام و دستگاه جوش اینورتر تقسیم‌بندی می‌گردد. در فرآیند جوشکاری توسط این دستگاه‌ها میله‌ای به نام الکترود به وسیله یک قوس الکتریکی همراه با یک جریان بسیار بالا ذوب شده و سبب اتصال دو قطعه فلزی می‌گردد.

دستگاه ترانس جوش

ترانس جوشکاری یا دستگاه جوش ترانسی از ساده‌ترین انواع این دستگاه‌ها است که به دلیل وزن بالا، اشغال فضای زیاد و مصرف برق بالا کاربرد گسترده‌ای ندارد. این دستگاه جوش قدیمی ولتاژ و جریان الکتریکی متوسط را به جریان الکتریکی بالا تبدیل می‌کند که به وسیله دو ترمینال خروجی که کابل انبر اتصال به آن متصل است، جریان مناسب جوشکاری را ایجاد می‌نماید. این دستگاه در حین کار جرقه‌های زیادی ایجاد می‌کند و امکان استفاده از آن با هر نوع الکترودی مقدور نیست. ترانس جوش قدیمی از مصرف برق بالایی برخوردار است و نمی‌توان آن را در شرایط کاری مختلف مورد استفاده قرار داد. دستگاه جوش قدیمی قیمت کمتری در مقایسه با دستگاه‌های جدید داشته و ترانس جوشکاری قیمت متغیری با توجه به برخی ویژگی‌ها دارد.

به‌طور کلی، ترانسفورماتورهای جوشکاری در دو حالت جوش نقطه‌ای و جوش با قوس استفاده می‌شوند. در جوش نقطه‌ای یا مقاومتی، جوش یکسره قطعات مورد نظر نیست و چند نقطه از دو قطعه مورد نظر به یکدیکر اتصال داده می‌شوند. در این روش در مدت زمان کوتاهی در محل تماس فک‌های دستگاه ترانس با قطعه مورد نظر و عبور جریان شدید، گرمای بسیار زیادی ایجاد می‌شود. در نتیجه این امر، محل تماس ذوب شده و ترکیب فلزی در آن ایجاد می‌شود و در نهایت دو قطعه به صورت نقطه‌ای به یکدیگر متصل می‌شوند. در جوش با قوس در نتیجه برقراری قوس الکتریکی حرارت بالایی در محل دو سر یک فلز ایجاد می‌گردد که در نتیجه این حرارت، دو نقطه به هم متصل می‌شوند. در استفاده از ترانسفورماتور برای جوشکاری جریان مستقیم، کیفیت جوشکاری بسیار بالا بوده و در موارد حساس نیاز به دقت بالا استفاده می‌شود. برای اطلاع از سایر موتور جوش ها همچون دستگاه پیچ جوش به سایت نید صنعت مراجعه کنید.

دستگاه جوش دینامی

دستگاه جوشکاری دینامی یا همان دستگاه جوشکاری دیزلی یک ژنراتور است که در مراکز صنعتی و مصارفی با سطح وسیع جوشکاری در شرایط عدم دسترسی به برق با آمپر بالا به کار می‌رود. در این دستگاه ابتدا ژنراتور پس از ایجاد جریان الکتریسیته، آن را به سمت انبرها و الکترودها هدایت کرده و سپس جریان لازم برای ایجاد قوس الکتریکی را تامین می‌کند. دینام جوشکاری به دلیل تولید سر و صدای زیاد و آلودگی زیستی در حین کار، به طور گسترده مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و در موارد خاصی کارایی دارد.

دستگاه‌های جوشکاری ژنراتور الکتریکی که از مولدهایی به نام دینام جوشکاری در آن‌ها استفاده شده‌است، از کیفیت جوش بالایی برخوردار هستند. این دستگاه‌ها حجم و وزن زیادی دارند و هزینه تعمیر و نگهداری آن‌ها بالا است. ژنراتورهای احتراقی نیز همانند ژنراتورهای الکتریکی هستند، اما انرژی آن‌ها به وسیله سوخت‌هایی مانند بنزین و گازوئیل تامین می‌شود. این دستگاه‌ها در حین کار سر و صدای بسیار زیادی تولید می‌کنند و از وزن بالایی برخوردارند و معمولا در پروژه‌های شهری و ساختمانی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

دستگاه جوشکاری اینورتر

دستگاه اینورتر جوشکاری جدیدترین نسل از انواع دستگاه جوشکاری جدید است که مشکلات ناشی از اشغال حجم زیاد و جابه‌جایی را در دستگاه‌های جوش حل کرده‌است. اینورتر جریان برق را چند برابر قوی‌تر می‌کند و منبع تغذیه دستگاه اینورتر جوشکاری می‌تواند شدت جریان بالای مورد نیاز این دستگاه را تامین کند. این دستگاه به عنوان یک دستگاه جوش برق ابتدا برق متناوب را به برق مستقیم تبدیل کرده و سپس آن را گام به گام به ترانسفورماتور تبدیل می‌کند تا جریان مورد نظر برای جوش ایجاد شود. دستگاه‌های جوش اینورتر دارای منبع تغذیه‌ای هستند که به کمک یک نرم‌افزار کامپیوتری جریان خروجی و ولتاژ را تنظیم و کنترل می‌نماید. این دستگاه‌ها در مقایسه با سایر دستگاه‌های جوش از وزن و حجم پایین‌تری برخوردار هستند و در حین کار برق کمتری مصرف می‌کنند. برند های مختلفی همچون دستگاه جوش صبا الکتریک، دستگاه جوش ادون از محصولات جوشکاری اینورتر می باشند.

ترانس جوش جدید اینورتر در مقایسه با مدل‌های قدیمی خود کوچک‌تر و سبک‌تر بوده و جابه‌جای آن به راحتی امکان‌پذیر است. ترانس جوش کوچک اینورتر نسبت به سایر دستگاه‌های جوش از قیمت کمتری برخوردار است و برای مصارف خانگی توصیه می‌شود. قابلیت کنترل جریان خروجی در این دستگاه‌ها، این امکان را می‌دهد تا از خروجی باکیفیت‌تری برخوردار شوید. دستگاه جوشکاری اینورتر دارای سه نوع دستگاه جوش CO2 یا میگ، دستگاه جوش آرگون یا تیگ و نقطه‌ای است که هر کدام از قابلیت‌های گوناگونی برخوردار هستند.

دستگاه جوشکاری رکتی فایر

دستگاه‌های جوش رکتی فایر نسخه پیشرفته دستگاه جوشکاری ترانسفورماتور هستند که توانایی کار با قوس الکتریکی مداوم را دارند و قادر به ایجاد پایداری قوس بیشتری برای جوشکاری هستند. این دستگاه‌ها اغلب از یک یا چند دیود تشکیل می‌شوند که جریان متناوب 220 ولت شهری یا 380 ولت را به جریان مستقیم تبدیل می‌کنند. در دستگاه‌های رکتی فایر امکان جوشکاری با الکترودهای مختلف فراهم است و به دلیل کیفیت بالای جوشکاری و سرعت بالا اغلب در پروژه‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دیود یکی از مهم‌ترین قطعات در دستگاه‌های رکتی فایر است که در رکتی فایرهای نیم‌موج تنها یک تا دو دیود به کار رفته و در رکتی فایرهای موج کامل تعداد دیودها به چهار عدد می‌رسد.

نکات استفاده از دستگاه جوش

برای استفاده از دستگاه جوشکاری به رعایت نکات زیر توجه داشته باشید:

·      قبل از استفاده از دستگاه جوش آن را به دقت بررسی کرده و عیب‌های آن را برطرف نمایید. زیرا استفاده نادرست از دستگاه و عدم رعایت نکات ایمنی سبب بروز حوادث جانی و مالی می‌گردد.

·      در عملیات جوشکاری وجود لوازمی مانند انبر جوشکاری، کابل جوشکاری، ماسک جوشکاری و انبر اتصال الزامی است.

·      در انجام عملیات جوشکاری به کارگیری پوشش مناسب و استفاده از عینک و ماسک جوشکاری، لباس کار و دستکش برای کاربران الزامی است تا از بروز حوادثی مانند پاشش جوش و برق‌گرفتگی جلوگیری شود.

·      به کارگیری کابل جوشکاری متناسب با شدت جریان اینورتر جوشکاری الزامی است، چرا که استفاده از کابل نامناسب و با ضخامت کم موجب افزایش استهلاک اینورتر جوشکاری و کاهش کیفیت عملیات می‌گردد.

·      توصیه می‌شود تا در مناطق مرطوب به منظور افزایش استحکام جوش از روکش ضد آب در پایان عملیات جوشکاری استفاده شود.

·      در صورت بروز جرقه و یا خروج دود از دستگاه جوشکاری، از راه‌اندازی مجدد آن خودداری نموده و دستگاه را جهت تعمیر به نمایندگی‌های مجاز انتقال دهید.

·      به طور منظم کابل‌ها و اتصالات در منبع تغذیه را بررسی کنید و آن را از آسیب دور نگه دارید.

کاربردهای دستگاه جوشکاری

عملیات جوشکاری از نظر گستردگی کاربرد وسیعی دارد. در ساخت ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، ماشن‌آلات صنعتی، کامپیوتر، تجهیزات پزشکی و بسیاری از دیگر تجهیزات عملیات جوشکاری انجام می‌شود. اصلی‌ترین کاربردهای دستگاه‌های جوش عبارتند از:

اتصال توسط دستگاه جوش

اولین و اصلی‌ترین کاربرد دستگاه‌های جوشکاری ایجاد اتصال بین دو قطعه فلزی یا غیرفلزی است. با استفاده از عملیات جوشکاری می‌توان طیف وسیعی از قطعات با تنوع بالا را به یکدیگر متصل نمود. در برخی موارد عملیات جوشکاری برای برشکاری و ایجاد شیار نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انجام تعمیرات

یکی دیگر از کاربردهای مهم دستگاه‌های جوش تعمیر قطعات آسیب دیده با استفاده از عملیات جوشکاری است. این فرآیند برای تعمیر قطعات بزرگ ماشین‌آلات تا قالب‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از دستگاه‌ جوش حرفه‌ای می‌توان در تجهیزات و ماشین‌آلاتی که دچار خوردگی شده‌اند، یک لایه محافظ در برابر سایش ایجاد کرد. مخازن صنعتی که در گذر زمان دچار خوردگی می‌شوند نیز با استفاده از جوشکاری تعمیر می‌گردند.

ایجاد پوشش با دستگاه جوش

دستگاه‌های جوش برای پوشش‌دهی و ایجاد یک لایه محافظ مقاوم در برابر سایش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این پوشش با قرارگیری بر روی سطح فلزی و ایجاد لایه‌ای نازک از فلز در برابر عوامل سایش و خوردگی محافظت می‌کند. دستگاه جوش ایران ترانس یکی از پر کاربردترین دستگاه جوش ایرانی می باشد برای اطلاع بیشتر از این دستگاه جوش به سایت نید صنعت مراجعه کنید

دلایل کاربرد وسیع دستگاه‌های جوش

·      یکی از مهم‌ترین مزایای عملیات جوشکاری با استفاده از دستگاه‌های جوش، هزینه پایین است. هزینه جوشکاری برای اتصال قطعات در مقایسه با روش‌های دیگر کمتر و مقرون به‌صرفه است. این مسئله هنگامی که تعداد قطعات برای جوشکاری زیاد باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است.

·      با استفاده از دستگاه‌های جوش می‌توان اتصالات بسیار قوی و دائمی را در بین قطعات مختلف ایجاد نمود.

·      استفاده از دستگاه‌ جوش جدید محدودیت پایینی دارد و در بیشتر موارد در اجرای پروژه‌های مختلف و اتصال قطعات با ضخامت و ابعاد گوناگون قابل استفاده است.

·      با پیشرفت تکنولوژی و به وجود آمدن جدیدترین دستگاه جوشکاری، عملیات جوشکاری به شیوه‌ای خودکار و بسیار دقیق انجام می‌شود.

پارامترهای موثر در انتخاب دستگاه‌های جوش

استفاده از دستگاه‌های مختلف جوش برای هدف مورد نظر متفاوت است. توصیه می‌شود در انتخاب این دستگاه‌ها به موارد زیر توجه کنید:

نوع قطعات در جوشکاری

براساس موارد به‌کار رفته در قطعات مورد نظر جوشکاری و جنس آن‌ها، می‌توان جدیدترین دستگاه جوش و بهترین نوع آن را در بین ابزارهای مختلف جوشکاری انتخاب نمود. به عنوان مثال استفاده از دستگاه جوش‌های جدید مانند دستگاه اینورتر برای فلزهایی مانند طلا، آلومینیوم سری 1000 تا 7000، فسفر بدون اکسیداسیون و مس فاقد اکسیژن مناسب است.

زاویه و موقعیت استفاده از دستگاه جوش

انجام فرآیند جوشکاری بر روی سطوح صاف یا زاویه‌دار، سطوح عمودی یا افقی با یکدیگر متفاوت است. در سطوح مختلف با توجه به تغییر موقعیت دستگاه جوشکاری، کیفیت کار انجام شده متفاوت است، در نتیجه موقعیت دستگاه در عملیات جوشکاری مؤثر است.

شناخت کاربر از ترکیب مواد در حین جوشکاری

مواد مختلف به دلیل گرم شدن دستگاه جوشکاری، در آن تغییر شکل می‌دهند. از این‌رو، ضروری است که کاربران در ارتباط با ترکیب مناسب مواد مورد استفاده در عملیات جوشکاری اطلاعات کاملی داشته باشند. این امر موجب کاهش خطر در حین کار و افزایش کیفیت جوشکاری می‌گردد.

نکات مهم در خرید دستگاه جوش

برای خرید ترانس جوش اعم از ترانس جوش خانگی، ترانس جوشکاری کوچک، ترانس جوش چینی و یا سایر دستگاه‌های جوش باید به نکات زیر توجه نمود:

نوع دستگاه جوش

مهم‌ترین نکته‌ای که برای خرید دستگاه جوش خارجی از دستگاه جوش فروشی باید به آن توجه نمود انتخاب یک دستگاه مناسب با توجه به نوع کاربری است. قبل از خرید این دستگاه در ابتدا باید نوع کار خود را مشخص کنید و سپس با توجه به ویژگی‌های مورد نظر و پارامترهای مورد نیاز خود، مناسب‌ترین دستگاه را انتخاب و خریداری نمایید. نوع فلز و ضخامت آن، نوع مصرف و محل استفاده دستگاه در انتخاب یک دستگاه جوشکاری مناسب تاثیرگذار هستند. دستگاه‌های جوشکاری که در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند تفاوت بسیاری با انواع صنعتی دارند و کار یکسانی را انجام نمی‌دهند. دستگاه جوش هیوندای یکی از بهترین انواع دستگاه جوش می باشد برای اطلاع بیشتر از کاربرد آن به سایت نید صنعت مراجعه نمایید.

میزان برق مصرفی

میزان برق مصرفی دستگاه یکی از پارامترهایی است که برای خرید دستگاه‌های جوشکاری باید به آن توجه کرد. پایین بودن میزان مصرف برق یک مزیت برای این دستگاه‌ها به‌شمار می‌رود. انتخاب دستگاه جوشی که کارایی بالایی داشته و در عین حال کم‌مصرف باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. دستگاه‌های اینورتر جوشکاری میزان مصرف برق پایینی داشته و در مقابل مقرون به‌صرفه بوده و کیفیت بالایی دارند.

شدت جریان دستگاه

شدت جریان دستگاه، قدرت دستگاه جوش را مشخص می‌کند. هرچه میزان شدت جریان در دستگاه جوش بیشتر باشد، آن دستگاه توانایی بیشتری برای جوشکاری فلزات با ضخامت بالاتر را دارد. البته باید توجه داشت که قیمت دستگاه جوش با افزایش شدت جریان بیشتر می‌شود. معمولا برای مصارف خانگی از دستگاه‌هایی با شدت جریان حداکثر 200 آمپر استفاده می‌شود دستگاه جوش آروا ۲۰۰ آمپر یکی از این محصولات با جریان 200 آمپر می باشد. قیمت ترانس جوش خانگی با توجه به توان دستگاه متفاوت است.

چرخه عملکرد دستگاه جوش

به مدت زمانی که یک دستگاه جوشکاری می‌توان بدون وقفه عملیات جوشکاری را انجام دهد و سپس برای خنک شدن خاموش شود، چرخه عملکرد گفته می‌شود. مقدار این پارامتر در دستگاه‌های جوش بر حسب درصد مشخص می‌گردد. اگر چرخه عملکرد یک دستگاه پنجاه درصد باشد، به این معنی است که دستگاه پس از 20 دقیقه فعالیت به 10 دقیقه زمان برای خنک شدن نیاز دارد. دستگاه‌های جوشی که چرخه عملکرد آن‌ها صد درصد باشد، قابلیت کار مداوم و طولانی مدت را دارند. در فعالیت‌های صنعتی، چرخه عملکرد دستگاه جوش باید بالا باشد. این معیار با شدت جریان رابطه مستقیم دارد و با بالا رفتن آن، چرخه عملکرد نیز افزایش می‌یابد.

سهولت در حمل و نقل

برای استفاده از دستگاه‌های جوشکاری در مکان‌های مختلف، دستگاه‌هایی که وزن و حجم کمتری دارند گزینه مناسبی هستند. علاوه براین، مجهز بودن دستگاه‌های جوش به چرخ موجب سهولت در جابه‌جایی آن‌ها شده و استفاده از دستگاه‌ها را آسان‌تر می‌سازد.

لوازم جانبی

دستگاه‌های جوش معمولا دارای لوازم جانبی مانند انبر برای نگهداری الکترود، کابل رابط و... هستند. در هنگام خرید این دستگاه‌ها توجه داشته باشید که همراه با لوازم جانبی در اختیار شما قرار بگیرند.

تکنولوژی به‌کار رفته در دستگاه‌های جوش

در تولید دستگاه‌های جوشکاری از دو سیستم رایج MOSFET و IGBT استفاده می‌شود. این دو تکنولوژی در حجم، وزن و کیفیت خروجی دستگاه‌های جوش تفاوت ایجاد می‌کنند. دستگاه‌هایی که با تکنولوژی ماسفت تولید می‌شوند حجم بیشتر و وزن بالاتری دارند. این تکنولوژی در شرایطی که ولتاژ کمتر از 250 ولت، توان کمتر از 500 وات، فرکانس کلیدزنی بیشتر از 200 کلیوهرتز و دیوتی سایکل‌های بزرگ باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. تکنولوژی ای.جی.بی.تی نیز در شرایطی که دستگاه‌های جوش با شدت جریان بالا، ولتاژ بالاتر از 1000 ولت، توان بالای 5 کیلووات، فرکانس کلیدزنی کمتر از 20 کیلوهرتز، دیوتی سایکل کمتر از 50 درصد و دمای قطعه بالاتر از 100 درجه سانتی گراد باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دو تکنولوژی نوع و مدل مونتاژ مس‌توانند DIP یا SMD باشند که در زیر به توضیح آن می‌پردازیم.

مونتاژ SMD

SMD قطعات الکترونیکی با پایه‌های کوچک است که بر روی برد قرار می‌گیرد. دستگاه‌های جوشی که دارای برد به ‌صورت SMD هستند به ‌راحتی قابلیت تعمیر ندارند و تعمیر آن‌ها مقرون به‌صرفه نیست. کیفیت مونتاژ به این روش در مقایسه با روش DIP بهتر است و قطعات آن نیز از قیمت پایین‌تری برخوردار هستند، اما تجهیز خط تولید آن هزینه بالایی را دربرمی‌گیرد.

مونتاژ DIP

DIP قطعات الکترونیکی هستند که پایه‌های آن در سوراخ‌های تعبیه شده بر روی برد قرار می‌گیرد. اندازه این قطعات در دستگاه جوش به ‌گونه‌ای است که به‌ راحتی تعمیر شده و جایگزین می‌شوند. از این‌رو، دستگاه‌های جوشی که در آن برد به‌ صورت DIP مونتاژ شده باشد به ‌راحتی تعمیر می‌شوند. این قطعات قابل دسترس هستند و به آسانی در بازار تهیه می‌شوند. مونتاژ DIP به‌ دلیل تکنولوژی قدیمی‌تر به زمان بیشتری احتیاج دارد و فضای بیشتری از برد را اشغال می‌کند.

امروزه به دلیل بهای تمام شده کمتر SMD و سرعت مونتاژ بیشتر، در ساخت دستگاه‌های جوشکاری از قطعات SMD برای تولیدات بیشتر و از قطعات DIP برای تولیدات کمتر استفاده می‌شود. از آن‌جایی که تجهییز دستگاه‌ها برای خط تولید SMD بسیار پرهزینه است، استفاده از آن برای تولیدات با تعداد پایین مقرون به‌صرفه نیست.

قیمت دستگاه جوش کاری و اینورتر جوشکاری

قیمت انواع ترانس جوش با توجه به پارامترهایی مانند توان دستگاه، نوع دستگاه، برند و شرکت سازنده متغیر است. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت ترانس جوش، قیمت دستگاه جوش کیفی، قیمت دستگاه جوش قدیمی و قیمت دستگاه جوش و برش پلاسما با کارشناسان فروش ترانس جوش مجموعه نید صنعت تماس حاصل کنید و یا از طریق وب‌سایت اقدام نمایید. انتخاب یک دستگاه جوش مناسب با توجه به نوع کاربری از هزینه‌های اضافی در انجام عملیات جوشکاری جلوگیری می‌کند. از آن‌جایی که این دستگاه‌ها کاربرد بسیار گسترده‌ای دارند، می‌توان گفت که دستگاه جوش قیمت مناسبی دارد و با توجه به کارایی آن قیمت دستگاه جوشکاری از توجیه اقتصادی برخوردار است.

مرکز فروش دستگاه جوشکاری در تهران

انواع مختلفی از دستگاه‌های جوشکاری با کیفیت و ویژگی‌های مختلفی در بازار وجود دارند. داشتن اطلاعات کافی از نحوه کارکرد و قیمت ترانس جوش قدیمی، قیمت ترانس جوش کوچک، قیمت دستگاه جوش ارزان و سایر دستگاه‌های جوش منجر به انتخاب مناسب‌ترین دستگاه با توجه به حیطه فعالیت می‌شود. فروشگاه نید صنعت به عنوان نماینده فروش دستگاه جوشکاری و سایر ابزارآلات صنعتی به شما در انتخاب و خرید تجهیزات مناسب یاری می‌رساند. این مجموعه با فروش دستگاه جوش از برترین برندهای داخلی و خارجی، این دستگاه‌ها را در نازل‌ترین قیمت به کاربران عرضه می‌کند. کاربران می‌توانند قبل از خرید اینترنتی دستگاه جوش از مشاوره رایگان متخصصین نید صنعت بهره‌مند شوند.

 

قیمت دستگاه جوش به عوامل مختلفی بستگی دارد عواملی مانند:

  • میزان شدت جریان: هرچه شدت جریان بیشتر باشد قیمت دستگاه نیز بالاتر میرود
  • برند دستگاه: هر برندی بسته به سابقه و کیفیت تولیدات خود قیمتی را تعیین میکند
  • مدل دستگاه: هر محصولی بسته به ویژگی ها و کارایی هایی که دارد دسته بندی شده و هرکدام را یک با مدل خاص می شناسند که قیمت دستگاه جوش در هر مدل متفاوت است.

سعی کرده ایم در این مقاله به شما کمک کنیم تا بهترین انتخاب دستگاه جوش را برای زمینه کاری خود داشته باشید.

خرید اینورتر جوش رونیکس

خرید آنلاین دستگاه جوش

با توجه به گستردگی و تنوع در انتخاب هر محصولی ممکن است هر شخصی را دچار سردرگمی کرده و به چالش بکشد، اما با در دسترس بودن یک بازار جامع تخصصی این نگرانی ها به حداقل می‌رسد مخصوصا زمانی که این اتفاق به صورت اینترنتی رخ داده و با کلیک ساده بتوانید به محصولات مد نظرتان دسترسی پیدا کنید.

شما می‌توانید برای خرید دستگاه جوش (اینورتر جوش) با مراجعه به سایت نید صنعت با بررسی انواع و مدل های دستگاه جوش در برندهای مختلف، دستگاه جوشکاری مد نظر خود را به همراه متعلقاتش انتخاب و بصورت اینترنتی و یا تلفنی محصول خود را سفارش دهید.

آنچه در مورد دستگاه جوش باید بدانید!

دستگاه جوش یکی از مهمترین ابزار الات در اتصال قطعات فلزی است که دارای انواع جوشکاری و مدل های مختلفی می‌باشد که بسته به توان و نوع کاربردشان در صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اما به صورت کلی جوشکاری در صنعت به سه روش انجام می‌شود:

  1. الکترود دستی
  2. جوشکاری با سیم
  3. جوشکاری زیر پودری که از دستگاه جوش زیر پودری استفاده می شود

اما بیشترین شناخت ما و استفاده ی ما از نوع اول جوشکاری یعنی جوشکاری با الکترود است و انواع دستگاه جوش که عمل جوشکاری را با الکترود انجام میدهند، به 4 دسته تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

شناخت انواع دستگاه جوش 

دستگاه های جوشکاری که به وسیله الکترود عمل جوش را انجام می‌دهدند به چهار دسته زیر تقسیم میشوند

  1. ترانس های قدیمی: به دلیل داشتن وزن، حجم زیاد و مصرف بالای انرژی منسوخ شده و دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرند.
  2. دستگاهای جوش با مولد دینامی: کیفیت جوش خوبی دارند اما وزن بسیار بالایی داشته و هزینه تعمیر آن ها بسیار سنگین است
  3. رکتی فایر: دستگاه جوشی که با برق سه فاز کار کرده و کیفیت جوش فوق العاده ای دارد همچنین این دستگاه توانایی انجام عمل جوشکاری با انواع الکترود ها را دارد و همچنین در صورت در دسترس نبودن برق شهری با سایر منابع انرژی الکتریکی نیز می‌تواند فعالیت داشته باشد.
  4. اینورتر جوش: پرکاربرد ترین نوع دستگاه جوش و معروف ترین آنها است که در ادامه به صورت مفصل در مورد  این محصول توضیح خواهیم داد

قیمت و خرید ترانس جوش

دستگاه جوش خانگی

دستگاه جوش خانگی شاید عنوانی باشد که بدون شک میتوان آن را به اینورتر جوش نسبت داد به دلیل اینکه این دستگاه دارای قبلیت ها و ویژگی هایی است که بسیار سازگار با محیط خانگی می‌باشد

خرید اینورتر جوشکاری به دلیل داشتن وزن پایین، حجم کم، ایجاد نکردن آلودگی صوتی، فعالیت با برق تک فاز، مصرف مناسب انرژی، داشتن کیفیت جوش عالی و مهمتر از همه قیمت مناسب و مقرون به صرفه بسیار گزینه مناسبی برای مصارف عمومی و خانگی است.

این دستگاه  آخرین نسل از دستگاه های جوشکاری است که با توجه به تمام این ویژگی های بسیار در بین تمامی اقشار مردم محبوب شده و جایگاه بسیار مناسبی پیدا کرده است. از این رو زمانی که اسم دستگاه جوش می آید نا خودآگاه ذهن همه‌ی ما به سوی اینورتر جوش میرود در صورتی که اینورتر جوشکاری تنها یکی از انواع مختلف دستگاه جوش است.

اما شاید تنها ایرادی که می‌شود از این دستگاه ها گرفت این است که به صورت طولانی مدت و برای مصارف سنگین نمی‌توان از آنها استفاده کرد که با توجه به قیمت مناسب اینورتر جوشکاری قابل چشم پوشی است.

 استفاده درست از اینورتر جوش به این صورت است که پس از نیم ساعت استفاده از دستگاه 15 دقیقه به آن استراحت داده تا به دستگاه فشاری وارد نشود و بتواند عمل جوشکاری را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

خرید دستگاه جوشکاری آروا ارزان

کاربرد های مهم دستگاه جوش

  • استغاده در صنایع خودرو سازی
  • استفاده در صنایع کشتی سازی
  • استفاده در صنایع شیمیایی
  • استفاده در هواپیما سازی
  • مورد استفاده در ساختمان سازی

و تمامی مکان هایی که نیاز به اتصال دو یا چند قطعه فلزی به یکدیگر به هترین شکل ممکن و با بیشترین استحکام است.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید