دیوار سبز مصنوعی
قیمت و خرید دیوار سبز مصنوعی
نید صنعت امکان خرید آنلاین و تلفنی انواع دیوار سبز مصنوعی، استعلام قیمت چمن مصنوعی و فنس چمنی را در رنگ ها، ابعاد و مدل های مختلف با امکان انتخاب متراژ های پایین و بالا با توجه به نیازتان را فراهم کرده است. در بازار آنلاین نید صنعت مرکز خرید چمن مصنوعی دیوار سبز مصنوعی در مدل های مختلفی مثل خورشیدی، رزماری، آناناسی و شمشادی وجود دارد.
در چه محیط هایی می توانیم از دیوار سبز مصنوعی استفاده کنیم؟
داشتن فضایی زیبا و آرامش بخش برای هر کسی حائز اهمیت است. دیوار سبز چمنی به دلیل تداعی و ایجاد حس حضور در طبیعت، انتخابی مناسب برای داشتن فضایی زیبا و آرامش بخش است. این انتخاب فقط محدود به محل سکونت شما نمیشود بلکه میتوان آن را در هر جایی مشاهده کرد که به بیان برخی از آنها میپردازیم:
- محیط های مسکونی (فضاهایی مانند تراس، روف گاردن، پارکینگ و ...)
- مراکز اداری، تجاری و آموزشی
- محیط های عمومی و تفریحی (مانند پارک و مترو)
- فرودگاه ها و باشگاه های ورزشی
- رستوران، کافی شاپ و فروشگاه ها
چرا از دیوار سبز مصنوعی استفاده کنیم؟
- نیازی کمی به تعمیر و نگهداری دارند.
- طول عمر طولانی دارند.
- همیشه ظاهر دلنشین، زیبا و آرامش بخش دارند.
- قابلیت نصب و استفاده مجدد دارند.
- در مدل ها و رنگ ها متنوع وجود دارند.
- در محیط های مختلف می توان از آن ها استفاده کرد.
- نصب آن ها سریع و آسان است.
- عایق صدا هستند و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شوند.
مراقبت و نگهداری از دیوار سبز مصنوعی
برای نظافت و گردگیری می توانید از وسایل گردگیری (پارچه نمدار)، فشار آب و باد استفاده کنید. گرین وال مصنوعی به دلیل داشتن جنس مقاوم در برابر پرتو های فرابنفش دچار پوسیدگی و تغییر رنگ نمی شود. باد های شدید و طوفان ممکن است سبب کنده شدن این محصولات شوند به همین علت لازم است هنگام نصب از مقاومت و استحکام آن اطمینان حاصل کنید.
دیوار سبز یا گرین وال نوعی دیوار است که با پوشش گیاهی تزئین شده است. برای داشتن دیوار سبز در منزل خود می توانید این مقاله را تا انتها بخوانید و از مزایای دیوارسبز مطلع گردید.
گرین وال ارزان
در بازار گل و گیاه شرکتهای متعدد هستند که برای ساخت گرین وال قیمت بالا ارائه می دهند. همچنین در این شرکتهای قیمت گرین وال لزوما به معنای کیفیت بالاتر محصول نیست. بلکه ایشان برای فروش گرین وال با سود بیشتر دست به چنین کاری می زنند. به شما توصیه می کنیم با افزایش مطالعات خود دیوار پوش سبز در منزل خود را خودتان طراحی کنید تا نه تنها در هزینه های خانوار خود صرفه جویی نمایید بلکه از لذت رشد و پرورش گیاهان بر روی دیوار بهرمند گردید.
دیوارپوش سبز
با توجه به توسعه شهرنشینی در کشورهای پیشرفته و تراکم بالای ساختمانها در سطح شهر معمولا فضای کمتری برای استفاده به عنوان باغچه یا باغ باقی می ماند. دو روش قدیمی که در کشورهای پیشرفته طرفداران بسیار زیادی دارد یکی استفاده از روف گاردن است و دیگری بهرمندی از دیوارسبز. در این دو روش از سطح سقف و یا سطح دیوار منزل برای پرورش گیاهان استفاده می شود. بدین ترتیب با حداقل فضا و در واقع بدون استفاده از فضای مفید ساختمان می توانید فضای سبز قابل توجهی در اطراف خود تهیه کنید. بدین منظور ابتدا باید مقدمات ساخت دیوار سبز و یا روف گاردن را تهیه کنید. اولین دیوار سبز بیش از چهار هزار سال قبل یعنی حوالی سال 2100 قبل از میلاد در بابل ساخته شد. باغ های معلق بابل که به عنوان یکی از عجایب هفتگانه تاریخ از ان نام برده می شود در واقع نوعی دیوار سبز امروزی با حجم بالا بوده است. در سال 2012 دیوار سبزی با مساحت 2700 متر مربع ساخته شد که رکورد دار دیوار سبز در دنیا قلمداد می گردد. برای ساخت دیوار سبز باید مقدمات مورد نظر را اماده کنید. ابتدا باید بدانید که دیوار سبز باید از چه موادی در بدنه خود تشکیل شده باشد تا بهترین رشد را برای گیاهان به همراه داشته باشد. دوم اینکه باید بدانید که در هر صورت رشد گیاه و پرورش گیاهان حتی بر روی دیوار نیز محدودیتها و شرایط خاص خود را دارد. ممکن است گیاه زیابیی را انتخاب کنید که بر روی دیوار زیبایی چشمگیری ایجاد کند اما ریشه های گیاه به دیوار آسیب بزند و در بلند مدت مشکلاتی را به همراه داشته باشد. یا ممکن است نحوه قرار گیری دیوار به شکلی باشد که آبیاری گیاه معضلاتی را برای شما به همراه داشته باشد. همچنین باید به جهت دیوار نیز توجه داشته باشید. اینکه دیوارسبز به نحوی قرار گرفته که از نور کافی برخوردار باشد یا اینکه گیاهان روییده بر روی دیوار به اندازه کافی و مورد نیاز خود نور آفتاب را دریافت می کنند؟ از هم مهمتر باید بدانید که از چه سیستمی می خواهید برای نگهداری گیاه بر روی دیوار بهره ببرید؟ در زیر به چند سیستم متداول نگهداری گیاه بر روی دیوار اشاره می کنیم.
سیستمهای نگهدارنده گیاه بر روی دیوار سبز
الف) دیوار سبز با داربست مدولار؛ در این روش داربستهای فلزی اما بسیار سبکی بر روی دیوار بسته می شود که به صورت شبکه ای سطح دیوار را می پوشانند. جنس این داربستها یا گالوانیزه یا استیل باید باشد. دلیل آن نیز کاملا مشخص است زیرا گیاهان مختلف با آب زندگی می کنند و باید داربست نیز از بدنه های ضد زنگ تشکیل شده باشد.
ب) سیستمهای کابلی؛ مزیت شبکه کابلی نسبت به شبکه فلزی را در وزن کمتر و قابلیت انعطاف ان می دانند. البته باید خاظر نشان کرد که سیستم کابلی تحمل وزن کمتری دارد و اگر حجم گیاه افزایش یابد ممکن است از زیبایی ظاهری دیوار سبز کاسته شود.
پ) استفاده از صفخات پلیمری؛ مواد پلیمری در بسیاری از مواقع در صنعت و اصناف مختلف به کار گرفته می شوند و گاهی می توانند جایگزینی بسیار مناسب و ارزان قیمت برای صفحات فلزی و دیگر انواع سیستم های نگهدارنده قلمداد شوند. وزن بسیار پایین و مقاومت کامل در برابر آب از مزیتهای این سیستم است و البته مقاومت در برابر سنگینی کم نیز عیب اصلی ان به شمار می رود. لذا توصیه می شود که در مواقعی که حجم گیاه بر روی دیوار سبز شما کم باشد از صفحات پلیمری استفاده کنید.
ت) سیستم هیدرویونیک؛ این سیستم پیشرفته نیازی به خاک نداشته و بستر رشد گیاه در آب را فراهم می کند. این سیستم به نحوی طراحی شده که با آبیاری گیاه تمام مواد مغزی مورد نظر تامین می گردد و لذا با حذف خاک دیوار بسیار سبکی خواهیم داشت و حتی می توانیم محل کاشت گیاهان بر روی دیوار را نیز به دلخواه خود تغییر داده و طراحی کنیم. نید صنعت
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید