دستگاه جوش ابزاری بسیار کاربردی در صنایع گوناگون است که در مدلها و انواع متفاوتی توسط برندهای مختلفی طراحی و تولید میشود. این دستگاهها یکی از پرکاربردترین تجهیزات جوش هستند که در توانهای مختلف و برای کاربریهای متفاوت به بازار عرضه میشوند. مراکز صنعتی و کارخانههای تولیدی مانند تولیدی لوازم خانگی، شرکتهای نفت و گاز و صنایع پتروشیمی از مهمترین کاربران دستگاههای جوش هستند. دستگاه جوش co2 یکی از انواع دستگاههای جوش است که فرآیندی جوشکاری بهوسیله آن با سرعت بالا صورت میگیرد. انواع گوناگونی از دستگاهها جوش co2 با توانهای متفاوتی در بازار وجود دارند که برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاهها توسط برندهایی مانند رونیکس، آروا، ادون، توسن و... در بازار موجود هستند.
انواع دستگاه جوش co2
دستگاه جوشکاری co2 در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک، تکفاز و سهفاز تولید و در مدلهای دستگاه جوش خانگی co2 و... به بازار عرضه میشود. این دستگاه با استفاده از گاز دیاکسید کربن کار میکند و برای انجام عملیات جوشکاری، قوس الکتریکی را ایجاد مینماید. انواع مختلف دستگاه جوش ۲co در مراکز صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. برخی از این مدل از دستگاههای جوشکاری تنظیمات از پیش تعیین شده دارند و بهصورت خودکار کار میکنند، اما برخی دیگر قابل تنظیم هستند و با توجه به نوع کاربری میتوان میزان آمپر، میزان قوس، میزان گرما و... را در آنها تنظیم کرد. تنظیمات آمپر در این دستگاهها با توجه به ضخامت فلز مورد نظر صورت میگیرد.
دستگاه جوشکاری co2 یا میگ برای اتصال انواع فولاد، آلومینیوم، مس، فولاد ضد زنگ، نیکل و... کارآیی دارد. این دستگاه جهت جوشکاری در صنایع ساخت و ساز، گارگاههای صنعتی، آهنگریها، صنایع خودروسازی، صنعت کشتیرانی، صنعت نفت وگاز، جوشکاری زیر آب و... مورد استفاده بسیاری قرار میگیرد. این تجهیز از اجزای مختلفی ماند سیم جوش، سیلندر گاز، تفنگ میگ و گیره اتصال تشکیل میشود که هرکدام انجام کار خاصی را برعهده دارند.