دسته بندی

کابل آلومینیومی

کالاهای موجود
مشاهده فیلترها

قیمت کابل آلومینیومی

کابل برق آلومینیومی پر کاربرد و پرطرفدار در زمینه فروش سیم و کابل، در صنعت برق می‌ باشد که به دلیل اینکه قیمت کابل برق آلومینیومی بسیار مناسب‌تر از کابل مسی است، تبدیل به یک حریف جدی برای نوع مسی خود شده است که از دلایل مهم فروش کابل آلومبنیومی همین موضوع قیمت آن می باشد.

دلایل متعددی در تعیین قیمت کابل برق آلومینیومی موثرند که کیفیت کابل تولیدی، جنس عایق، جنس هادی، مفتول داخلی کابل و وزن سیم کابل تاثیر فراوانی بر قیمت آن دارد.
شما می توانید برای مشاهده لیست قیمت کابل برق آلومینیوم و قیمت کابل برق آلومینیومی زمینی و همچنین انواع کابل‌ سه فاز آلومینیومی زمینی و تمامی سیم و کابل ها‌ی مورد نیاز خود، به سایت نید صنعت مراجعه کرده و در صورت تمایل کابل مد نظر خود را از برندهای مسین، سیمیا و سایر برند های معتبر انتخاب و به صورت آنلاین و حتی تلفنی همراه با مشاوره تخصصی خرید نمایید.
در ادامه به بررسی مشخصات، مزایا و معایب کابل آلومینیومی می پردازیم و همچنین تفاوت کابل آلومینیومی زمینی و هوایی و انواع این نوع کابل برق را تحلیل می کنیم.

کابل برق الومینیوم

خرید کابل آلومینیومی

خرید کابل آلومینیوم باید از فروشگاه های کاملا معتبر بصورت حضوری یا آنلاین انجام شود، توجه به استاندارد و ضمانت کالا در هنگام خرید ضروری می باشید به همین دلیل همیشه باید به مکان خریداری کالای خود توجه نمایید. همینطور به محلی که کابل در آن استفاده می شود و نوع مصرف باید دقت کرد.
عوامل مختلفی در تعیین قیمت کابل آلومینیومی موثر است که باعث نوسانات نرخ این نوع کابل می شود، از جمله این عوامل می توان به وزن هادی، شیلد دار بودن یا نبودن کابل، برند، سایز و عواملی از این دست اشاره نمود که بصورت مستقیم روی قیمت کابل آلومینیوم تاثیر می گذارد و به همین علت قیمت ثابتی نمی توان برای آن تعیین کرد.

قیمت کابل آلومینیومی

مشخصات کابل آلومینیومی

برای انتقال جریان برق به صورت کلی از انواع کابل برق استفاده می‌ شود، که به دلیل افزایش قیمت و نوسان قیمت مس و همچنین مزیت هایی که کابل آلومینیوم نسبت به سایر کابل های برق دارد، بسیار مورد استفاده قرار می‌ گیرد.
کابل های آلومینیوم به دلیل سطح مقطع کمی که دارند کمتر به صورت سیم آلومینیومی تولید می‌ شوند و به دلیل شکننده بودن اصلا نوع کابل افشان ندارند و فقط به صورت مفتولی تولید می‌ شوند.
کابل های آلومینیومی دوام و مقاومت کمتری نسبت به کابل های مسی دارند، اما برای افزایش دوام و مقاومت بیشتر کابل برق آلومینیوم از کلمپ بی متال استفاده کرد.
همچنین استفاده از آلیاژهایی در هادی کابل می‌ توان این ضعف را تا قسمتی پوشش داد. یکی از پرکاربرد ترین انواع کابل آلومینیوم کابل 2 * 16 آلومینیوم است.

کابل برق الومینیوم

مزایا و معایب کابل آلومینیومی

کابل آلومینیومی دارای مزیت ها و معایب بسیاری هستند که تعدادی از آن ها را عنوان می‌ کنیم.

مزایا:

  •  نسبت به کابل مسی ارزان‌تر است
  • به دلیل قیمت پایین‌ تر احتمال سرقت کمتر است
  • به راحتی و با سرعت بیشتر قابل نصب است
  • امکان استفاده در مکان هایی که فضا محدود است

معایب:

  • خطر آتش سوزی و اتلاف انرژی بیشتر
  • عایق کابل برق آلومینیومی در برابر  تابش نور خورشید مقاوم نیست و بسیار آسیب پذیر است
  • سطح مقطع کابل کم است
  • رسانایی کمتر و مقاومت الکتریکی بالا نسبت به کابل برق مسی

تفاوت کابل برق آلومینیوم با مس

در اینجا به تفاوت کابل برق مسی و آلومینیومی می پردازیم. دسترسی به آلومینیوم به نسبت مس بسیار آسان تر است همچنین قیمت مناسب و پایدارتری دارد. متقاضیان مس بدلیل نوسان قیمت دائم در حال تغییر هستند. توانایی رسانایی کمتر آلومینیوم به نسبت مس باعث شده افراد از خرید آن منصرف شوند. اما از طرفی وزن این آلیاژ از مس سبکتر بوده که این موضوع یک مزیت می باشد.
آلومینیوم و مس از نظر رسانایی باهم تفاوت دارند این موضوع به این معناست که کابل آلومینیوم باید از مس بزرگتر باشد تا به همان اندازه بتواند هادی مسی الکتریسته را انتقال دهد در اینصورت با افزایش قطر کابل وزن آن نیز زیاد می شود و این موضوع اصلا استاندارد نیست اما چون کابل آلومینیوم وزن بسیار سبکتری به نسبت مس دارد این مشکل به طور کامل رفع شده است.
مورد بعدی استحکام کششی دو برابری مس از آلومینیوم است که این موضوع هم چون آلومینیوم سیم بزرگتر و وزن سبکتری دارد این آلیاژ به این اندازه سطح کششی لازم ندارد.
نکته مورد توجه دیگر رسانایی بهتر مس از نظر حرارتی نسبت به آلومینیوم است که این موضوع هم زمانی که اندازه رسانا آلومینیوم بزرگتر شود فرق زیادی بین مس و آلومینیوم بوجود نمی آورد.
مس از نظر انعطاف پذیری، چکش خواری، استحکام بیشتر و مقاومت بالاتر در مقابل خوردگی به آلومینیوم ارجع است از طرف دیگر، چگالی و وزن پایینتر آلومینیوم نیز حائز اهمیت می باشد.

خرید کابل برق آلومینیوم

انواع کابل برق آلومینیومی

در مجموع کابل های برق به دو دسته مس و آلومینیوم تقسیم می شوند. کابل آلومینیوم مصارف گوناگونی دارد. همچنین دارای انواع مختلفی برای تناسب با نوع کاربری است. انواع کابل آلومینیوم به دسته های زیر تقسیم می شود:

کابل آلومینیومی زمینی

شامل سه دسته‌ی: دو رشته، سه رشته و چهار رشته است. کابل آلومینیومی زمینی برای انتقال برق با ولتاژ پایین در محدوده 0.6-1 کیلو ولت است. این کابل استفاده زیادی در پروژه های صنعتی جهت منتقل کردن نیرو و برق رسانی با ولتاژ پایین است. چند مورد از ویژگی های این کابل ها شامل موارد زیر می شود:

  • وزن سبکتر
  • آسانی جایگذاری و نصب در مکان های گوناگون
  • قیمت مناسب 
  • مقاومت بالای الکتریکی کابل 
  • کاهش خطر سرقت

کابل آلومینیومی هوایی

شما این نوع کابل را مطمئنا روزانه مشاهده می کنید. کابل آلومینیوم هوایی در دکل ها، تیر برق ها و مکان هایی که احتیاج است کابل به شکل معلق و در ارتفاع باشد مورد استفاده قرار می‌ گیرد و شامل سه دسته‌ی:

  • AAC مناسب ولتاژ های کم و متوسط
  • AAAC  مناسب ولتاژ های متوسط و تقریبا بالا
  • ACSR  مناسب ولتاژ های بالا

کابل آلومینیوم خودنگهدار

شامل کابل آلومینیوم سه رشته، چهار رشته و شش رشته است. نوع شش رشته، هر رشته‌اش کاربرد متفاوتی دارد، سه رشته فاز، یک رشته نول، یک رشته روشنایی یا همان فاز شب و یک رشته هم نگهدارنده است. این کابل ها به دو دسته فشار متوسط و فشار ضعیف تقسیم می شوند. این مجموعه از کابل ها برای منتقل کردن برق از پست های برق به سیستم های تولیدی، خانگی، کشاورزی، صنعتی و... بکار می روند.

کابل آلومینیوم فشار قوی

یکی از انواع کابل برق فشار قوی، کابل آلومینیومی است. مناسب انتقال جریان‌های بالا و نسبت به سایر کابل ها بسیار مقاوم هستند و می توانند ولتاژ بیشتر از 30 کیلو ولت را متحمل شوند.
این کابل را با نام کابل قدرت نیز می شناسند. این کابل پوشیده از عایق پی وی سی است که با رنگ آبی و قرمز ساخته می شوند.

کابل برق آلومینیومی زره دار

این کابل که با نام swa نیز شناخته می شوند دارای کیفیت و مقاومت بالایی هستند. درون کابل زره دار یا زره پوش یک روکش اضافه ساخته شده است که باعث می شود در شرایط ناگوار جو بدون ذره ای اختلال به کار خود ادامه دهد. جنس این لایه از فلز یا فویل به صورت راه راه می باشد. کابل آلومینیومی زره دار به همراه روکشی پلاستیکی از سیم کابل در مقابل پارگی، رطوبت، سرما و گرما، سایش، ضربه و هر گونه آسیب حفاظت می کند. کاربرد این کابل در انتقال سیگنال، انتقال و تولید الکتریسیته، در آزمایشگاه ها و... می باشد.

کاربرد کابل آلومینیوم

بهترین زمانی که می توان از کابل آلومینیوم استفاده کرد وقتی است که به کابل سربار احتیاج داریم. این کابل در هوا و فضای معلق کاربرد دارد و بدون عایق استفاده می شود. به طور کلی استفاده از کابل سربار هزینه کمی دارد و به صورت لخت به کار می رود. موارد استفاده از کابل برق آلومینیوم بیشتر در خطوط انتقال نیرو داخل و بیرون شهر می باشد که در سیستم انتقال نیرو و قدرت نقش مهمی را ایفا می کند. 

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید